Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua varten, jos sinulla on jotain kysyttävää. Ota yhteyttä kuluttajapalveluumme alla olevan lomakkeen kautta.

Käytämme henkilökohtaisia tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Jos sinulla on kysyttävää jostain Compeed-tuotteesta: HRA Pharma käyttää henkilökohtaisia tietojasi pyyntöjesi/ehdotustesi käsittelyyn ja/tai pyyntöihin vastaamiseen.

  • Jos haluat kertoa meille haittavaikutuksista: HRA Pharma käyttää henkilökohtaisia tietojasi noudattaakseen lakisääteisiä velvoitteitaan ja vastatakseen ilmoitukseesi vakavista haittavaikutuksista.

  • Jos lähetät tuote- tai lääketietoja koskevan pyynnön: HRA Pharma käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi vastatakseen lääketietoja koskeviin kysymyksiisi.

Tietosuojasääntöjen ja yleisen tietosuoja-asetuksen mukaan sinulla on oikeus tarkastella, oikaista ja poistaa henkilötietojasi. Sinulla on myös oikeus tietojen siirrettävyyteen sekä oikeus rajoittaa ja vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.

Henkilökohtaisten tietojen käsittelystä ja niihin liittyvistä oikeuksista on kerrottu tarkemmin tietosuojaselosteessamme.