Skip to main content

COMPEED® Liikavarvaslaastari Moisturising

Tuotteen kuvaus

COMPEED® Liikavarvaslaastari Moisturising on suunniteltu ehkäisemään liikavarpaita paineelta suojaavan tyynyn sekä pitkäaikaisen, kosteuttavan vaikutuksen avulla. Auttaa pysäyttämään liikavarpaat jo ennen niiden syntymistä.

Käyttöohje
  1. Puhdista ja kuivaa hoidettava ihoalue ja varmista, ettei iholla ole rasvaa tai voidetta.
  2. Poista ensin kuvioitu suojapaperi ja sen jälkeen valkoinen suojapaperi. Vältä koskemasta liimapintaan.
  3. Aseta laastari tiiviisti hoidettavan alueen päälle, niin että kosteuttava tyyny tulee alueen keskelle, ja paina reunat hyvin kiinni.
  4. Anna laastarin olla paikoillaan, kunnes se alkaa irrota itsestään. Laastari saattaa pysyä paikoillaan useita päiviä.
  5. . Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä COMPEED®-laastaria, kunnes iho on täysin parantunut. Käytä aina tarvittaessa pehmentääksesi kovettunutta ihoaluetta ja ehkäistäksesi sen kehittymistä liikavarpaaksi.
Kuinka se toimii

COMPEED®-Liikavarvaslaastari Moisturising on suunniteltu ehkäisemään liikavarpaita paineelta suojaavan tyynyn sekä pitkäaikaisen, kosteuttavan vaikutuksen avulla. Laastari yhdistää hydrokolloiditeknologian ainutlaatuiseen ihoa pehmentävään keskustaan.

  • Kosteuttaa pitkäkestoisesti kovettuneita ihokerroksia
  • Suojaa ihoa hankaukselta ja paineelta
  • Lievittää kipua välittömästi
  • Suunniteltu ennaltaehkäisemään liikavarpaita
Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Mitä liikavarpaat ovat?
Liikavarvas on kovettunut ihoalue jalassa, ja siihen kohdistuva paine aiheuttaa usein kipua.

Mistä liikavarpaat johtuvat?
Liikavarvas syntyy, kun iho altistuu pitkän ajan kuluessa toistuvasti paineelle ja hankaukselle, esimerkiksi puristavien kenkien vuoksi. Paineen vaikutuksesta iho tuottaa uusia ihosoluja suojautuakseen ulkoiselta puristukselta.

Kuinka liikavarpaita voi hoitaa?
Aloita kosteuttamalla liikavarvasta ja lievittämällä siihen kohdistuvaa painetta. Tässä auttaa laastari, joka suojaa hankaukselta ja paineelta. COMPEED®-liikavarvaslaastarit sisältävät aktiivista geeliä, joka auttaa poistamaan liikavarpaan ja lievittää kipua välittömästi.

Miten liikavarpaita voi ehkäistä?
Aloita liikavarpaiden ehkäisy vähentämällä jalkoihin kohdistuvaa painetta ja kosteuttamalla jalkoja, etenkin jos käytät puristavia kenkiä. Hydrokolloidilaastarit, kuten COMPEED®-liikavarvaslaastarit, lievittävät painetta, säliyttäen samalla ihon luonnollisen kosteustasapainon.

Liikavarpaille: Oireet

Liikavarpaille: Oireet

Tutustu laillistetun jalkaterapeutin johdolla liikavarpaiden hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. (Videot on englanninkielisiä.)

Lue lisää