Skip to main content

COMPEED® Jalkavoide Kantapään halkeamille

Tuotteen kuvaus

COMPEED® Jalkavoiden Kantapään halkeamille sisältää ainutlaatuisen hoitavan yhdistelmän ureaa ja maitohappoa. Voide kosteuttaa ja korjaa kuivaa ja kovettunutta ihoa.

Käyttöohje

Levitä voidetta runsaasti kahdesti päivälle jalkojen kuivalle ja karhealle iholle. Voide tekee ihosta kauniimman sekä pehmeämmän näköisen ja tuntuisen.

Kuinka se toimii

COMPEED® Jalkavoide Kantapään halkeamille sisältää ainutlaatuisen hoitavan yhdistelmän ureaa ja maitohappoa. Voide on miellyttävä käyttää, sillä se imeytyy nopeasti eikä tahraa. Lisäksi se:

  • Hoitaa kantapään halkeamia jo yhdessä yössä*
  • On turvallinen ja tehokas myös diabeetikoiden käyttöön
  • Parantaa kynsien ulkonäköä

* 92% testiin osallistuneista koki COMPEED® -jalkavoiteen selvästi auttaneen halkeamiin jo yhdessä yössä. Testiin osallistui 231 naista, joista 93:lla oli kantapään halkeamia. (italia ja Saksa, 2005)

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Mitä kantapään halkeamat ovat?
Kantapäiden ihoon saattaa muodostua pieniä, ruman näköisiä valkoisia kovettumia. Hoitamattomana ne voivat muuttua halkeamiksi, aiheuttaen suurta kipua ja vaivaa.

Mistä kantapään halkeamat johtuvat?
Kuiva iho on joustamattomampi ja alttiimpi halkeamille. Kantapäiden iho on herkempi suojaamattomana, joten varvastossujen ja sandaalien käyttö saattaa pahentaa vaivaa.

Kuinka kantapään halkeamia voi hoitaa?
Jalkojen kosteutus kahdesti päivässä voi ehkäistä kovettumien kehittymistä halkeamiksi. Kun iho on jo haljennut, kosteuttava voide ei välttämättä enää riitä vaurioituneen ihon hoitamiseen.
Kokeile COMPEED® Kantapään halkeamat -laastaria kosteuttaaksesi ja hoitaaksesti halkeamia paikallisesti. Ainutlaatuinen laastari lievittää kipua välittömästi ja suojaa kuivaa ja halkeillutta ihoa paineelta.
Kun iho on parantunut, jatka päivittäistä jalkojehoitoa kosteuttamalla ihoa pitääksesi sen pehmeänä. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä jalkahoitajaan.

Miten kantapään halkeamia voi ehkäistä?
Kantapäiden iho on alttiimpi halkeamille suojaamattomana, etenkin jos käytät sandaaleja tai varvastossuja. Kosteuta jalkojen ihoa kahdesti päivässä COMPEED® Kantapään halkeamat -jalkavoiteella ehkäistäksesi halkeamien syntymistä.

Kantapään Halkeamille: Oireet

Kantapään Halkeamille: Oireet

Opetusvideoilla laillistettu jalkaterapeutti kertoo kantapään halkeamien hoidosta ja ennaltaehkäisystä. (Videot ovat englanninkielisiä.)

Lue lisää