Be The Unstoppable Woman. How to survive in high heels guide.

Pedikyyrejä ja perfektionismia

Pysäyttämättömän naisen elämään kuuluu treffejä, työhaastatteluja, tyttöjeniltoja ja tanssimista valomerkkiin asti. Hän todellakin seisoo omilla jaloillaan!

Miksi naisille tulee useammin rakkoja kuin miehille? Asiasta ei liene epäselvyyttä: me ostamme enemmän kenkiä. Koska shoppailua tuskin tulee vähennettyä, jaloista on tärkeää pitää hyvää huolta.

  1. Hyvinvoivat jalat ovat puhtaat ja terveet. Suosittelemme itse tehtyä tai ammattilaisen tekemää pedikyyriä kuukausittain. Siihen kannattaa suhtautua jalkojen ansaittuna lepohetkenä.

  2. Aloita pesemällä ja kuivaamalla jalat huolellisesti, etenkin varpaiden väleistä. Kuori kovettuneet kantapäät ja pehmennä niitä hohkakivellä tai raspilla. Kosteuta iho hyvin.

  3. Leikkaa ja lakkaa varpaankynnet – etenkin jos käytät kärjestä avoimia kenkämalleja tai sandaaleja. Leikkaa varpaankynnet aina suoraan pyöristämättä reunoja. Jos varpaiden iho tulehtuu, käänny jalkojenhoitajan, älä kosmetologin puoleen.

  4. Hellimisen ja hoivailun jälkeen voit lisätä väriä elämään. Varpaasi ovat piristysruiskeensa ansainneet, joten valitse kynsiin kesäisiä neonvärejä, hehkuvaa luumua tai paloautonpunaista. Ne tuovat esiin räiskyvän persoonasi! Valitse värit sopimaan yhteen mielentilasi ja kenkiesi kanssa ja nauti jokaisesta hetkestä naisena, jota ei pysäytä mikään!