Be The Unstoppable Woman. How to survive in high heels guide.

Muunna kävelysi viehkeäksi asteluksi

Kuinka korkeissa koroissa kävellään? Asiaa voitaisiin puida pikkutunneille saakka, mutta mitä sanoo nainen, jota mikään ei pysäytä?

  1. Kun ostat kenkiä, valitse trendikkään mallin sijaan sellainen pari, joka tuntuu jalassa hyvältä. Olet hankkimassa kenkiä itsellesi, et muotilehden kuvauksiin!

  2. Kokeile kenkiä ennen ostopäätöksen tekemistä: älä tyydy vilkaisemaan itseäsi ensimmäisestä eteen tulevasta peilistä, vaan kävele kauimmaisen luo ja kuulostele jalkojasi kunnolla. Jos teet ostokset verkossa, pidä kenkiä ensin sisällä. Älä naarmuta pohjia ennen kuin olet valinnastasi täysin varma.

  3. Keinuta kävellessä lanteitasi. Vedä hartiat taakse, pidä pää pystyssä ja anna painon laskeutua kantapäältä varpaille.

  4. Kun olet löytänyt itsellesi täydellisen parin, totuttele kenkien käyttöön. Harjoittele koroissa kävelyä kotona, kun teet kotiaskareita tai katselet lempielokuvaasi. Anna jaloille ja kengille aikaa tutustua toisiinsa rauhassa.

  5. Hyvät kengät ovat kuin hyvä ystävä, kun mikään ei hierrä välejänne.

  6. Etsi hyvä sukkapari, sillä jotkut kengät vaativat hieman sisäänajoa. Jos jalkasi ovat herkät, sujauta niihin sukat kenkien ensimmäisillä käyttökerroilla mahdollisten ongelma-alueiden tunnistamiseksi. Huolehdi myös hyvistä suhteista osaavaan suutariin.

  7. Korkeiden korkojen on tarkoitus saada sinut näyttämään hyvältä ja tuntemaan itsesi upeaksi. Olemme kehittäneet COMPEED®-rakkolaastarit, jotta sinua ei pysäyttäisi mikään. Jordi Labandan suunnittelema tyylikäs uusi ilme tekee niistä entistä muodikkaamman varusteen jokaiseen käsilaukkuun.