Be The Unstoppable Woman. How to survive in high heels guide.

Eri kengät eri tilaisuuksiin

... Treffit

valitse tilaisuuteen ja kumppanin tyyliin sopiva kenkäpari. Liian korkeat korot saattavat eristää sinut omaan ylhäisyyteesi. Paras vaihtoehto on hurmaava, mutta helposti lähestyttävä asukokonaisuus.

... Häät

vältä valkoista, ellet itse ole morsian. Valkoiseen tarttuvat lika, kura ja ruohotahrat. Jos luvassa on kesähäät ja tapahtuma järjestetään nurmikentällä tai hiekkarannalla, valmistaudu etukäteen, jotta korkosi eivät uppoa maaperään. Ehkä ratkaisu löytyy kiilakoroista tai olisiko jossakin lasinalusia, jotka voisit vaivihkaa sujauttaa korkojen alle? Harkittu tyylikkyys voi säästää monilta rakkuloilta.

... Työpaikkahaastattelu

suhtaudu asiaan kuin appivanhempien tapaamiseen. Jos haluat näyttää parhaat puolesi, ei (yleensä) kannata valita kaikkein viettelevintä asuvaihtoehtoa. Jätä kotiin kengät, joissa on vaaralliset korot. Et varmasti halua, että haastattelijat muistavat sinut ”sinä kompuroivana naisena”.

Uudet kengät ovat ihanat

mutta muista totutella niihin ennen tärkeää hetkeä. Vaikka olisit rakastunut kenkiisi ensisilmäyksellä, suhde kannattaa aloittaa varovasti ennen pitkän illan viettämistä kaupungilla.