Ongelma

TUOTTEET

COMPEED® Kantapään halkeamat -laastari

COMPEED® Kantapään halkeamat -laastari
COMPEED® Kantapään halkeamat -laastari

COMPEED® Kantapään halkeamat -laastari

 

TUOTTEEN KUVAUS

COMPEED® Kantapään halkeamat -laastari lievittää kipua välittömästi ja suojaa halkeilevia ja kovettuneita kantapäitä hankaukselta. Laastari toimii kuin toinen iho sekä suojaa, kosteuttaa ja pehmittää halkeillutta ihoa, luoden samalla optimaaliset paranemisolosuhteet.

Arvostelut

 • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
 • CLOUD, getContent, 131.65ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;

Käyttöohje

 1. Valmistelu: Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi pehmitä kovettunutta kantapään ihoa lämpimässä vedessä. Poista kovettunut iho raaputtamalla sitä kevyesti kynnellä tai hankaamalla pyyhkeellä. Älä käytä voidetta tai jalkaraspia. Kuivaa iho huolellisesti. Poista ensin kuviollinen suojapaperi ja irrota sitten valkoinen suojapaperi liimapinnasta pitäen kiinni kalvosta laastarin kummaltakin puolelta.
 2. Kiinnittäminen: Aseta COMPEED® Kantapään halkeamat -laastarin keskiosa kantapäähän. Jotta laastari asettuisi kantapäähän hyvin, venytä laastarin kumpaakin päätä kantapäätä pitkin kiinnittäessäsi sitä ja irrota lopuksi kalvo .
  COMPEED® Kantapään halkeamat ‑laastari tarttuu paremmin kiinni, kun sitä lämmittää kädellä noin minuutin ajan ennen kiinnittämistä ja minuutin sen jälkeen.
 3. Toista käsittely ja poista varovasti pehmennyt iho jokaisen jalkakylvyn jälkeen, kunnes iho on pehmeä ja täysin parantunut.

 

Kuinka se toimii

COMPEED® Kantapään halkeamat ‑laastari lievittää välittömästi kantapään halkeilevan ja kovettuneen ihon kipua ja puristusta.

COMPEED® toimii kuin toinen iho. Se suojaa halkeamia ja imee kosteutta ihosta luoden ihanteelliset olosuhteet kuivan ja kovettuneen ihon parantumiseen samalla ihoa kosteuttaen..

Kun kantapään alueen iho kuivuu ja kovettuu, se menettää pehmeytensä ja joustavuutensa, mikä aiheuttaa usein kivuliaita halkeamia. COMPEED® toimii kuin toinen iho:

 • Suojaa ihanteellisesti puristukselta ja hankaukselta.
 • Kosteuttaa kuivaa ja halkeilevaa ihoa.
 • Suojaa vedeltä, lialta ja bekteereilta infektioiden estämiseksi

 

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Mitä kantapään halkeamat ovat?
Kantapäiden ihoon saattaa muodostua pieniä, ruman näköisiä valkoisia kovettumia. Hoitamattomana ne voivat muuttua halkeamiksi, aiheuttaen suurta kipua ja vaivaa.

Mistä kantapään halkeamat johtuvat?
Kuiva iho on joustamattomampi ja alttiimpi halkeamille. Kantapäiden iho on herkempi suojaamattomana, joten varvastossujen ja sandaalien käyttö saattaa pahentaa vaivaa.

Kuinka kantapään halkeamia voi hoitaa?
Jalkojen kosteutus kahdesti päivässä voi ehkäistä kovettumien kehittymistä halkeamiksi. Kun iho on jo haljennut, kosteuttava voide ei välttämättä enää riitä vaurioituneen ihon hoitamiseen.
Kokeile COMPEED® Kantapään halkeamat -laastaria kosteuttaaksesi ja hoitaaksesti halkeamia paikallisesti. Ainutlaatuinen laastari lievittää kipua välittömästi ja suojaa kuivaa ja halkeillutta ihoa paineelta.
Kun iho on parantunut, jatka päivittäistä jalkojehoitoa kosteuttamalla ihoa pitääksesi sen pehmeänä. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä jalkahoitajaan.

Miten kantapään halkeamia voi ehkäistä?
Kantapäiden iho on alttiimpi halkeamille suojaamattomana, etenkin jos käytät sandaaleja tai varvastossuja. Kosteuta jalkojen ihoa kahdesti päivässä COMPEED® Kantapään halkeamat -jalkavoiteella ehkäistäksesi halkeamien syntymistä.

LUE LISÄÄ

 

Opetusvideoilla laillistettu jalkaterapeutti kertoo kantapään halkeamien hoidosta ja ennaltaehkäisystä. (Videot ovat englanninkielisiä.)